Klantenondersteuning en verkoop
0032 (486) 11 28 67
Rooster
LUN–SAM: 08:00–18:00
DAK INSTALLATIE
RENOVATIE - ISOLATIE - ONDERHOUD
VLAKKE OF HELLENDE DAKEN IN BRUSSEL
Travaux de toiture

__________

DAKWERK INSTALLATIE IN BRUSSEL

DIE BIJ JOU BIJEEN

RoofArt Solutions is een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen en renoveren van daken. Wij stellen u onze ervaring, expertise en knowhow ter beschikking om uw projecten in Brussel en omstreken uit te voeren. Daken zijn zeer belangrijke elementen voor een huis of gebouw. Om deze projecten met succes uit te voeren, heeft u de tussenkomst en expertise van de RoofArt Solutions-teams nodig. Wij helpen u en adviseren over het type dakbedekking dat past bij uw behoeften.

_____

PLAT DAK INSTALLATIE IN BRUSSEL

Dit type dak vereist specifieke knowhow en geschikte materialen. Ons bedrijf biedt u zijn diensten aan voor een kwaliteitssite.
Een groot aantal gebouweigenaren vraagt ​​steeds vaker om dit type dak, wat dus de mogelijkheid biedt om beglaasde openingen te plaatsen die charme en helderheid geven aan uw binnenruimtes, maar ook de mogelijkheid om projecten uit te voeren zoals groenzones of terrassen.
VOORDELEN VLAK DAK:

✔ Biedt een esthetische en moderne uitstraling
✔ Mogelijkheid tot het plaatsen van zonnedaken, groendaken, etc.
✔ Mogelijkheid om veel meer oppervlakte te gebruiken
✔ Minder duur in onderhoud dan een schuin dak
✔ Betaalbaar, duurzaam, resistent en milieuvriendelijk

_____

SCHOON DAK INSTALLATIE IN BRUSSEL

Dit type dak is ontworpen om water af te voeren en levert geen problemen op met betrekking tot waterdichtheid of infiltratie.
RoofArt Solutions biedt u dit type dak aan terwijl u profiteert van een reeks kleuren, soorten daken (beton of terracotta tegels, leisteen, zink, enz.) en vormen in twee hellingen, rond, vier hellingen, enz. .
VOORDELEN VAN EEN SCHUIN DAK

✔ een grote verscheidenheid aan hoezen
✔ hoge thermische isolatie
✔ mogelijkheid om dakramen op het dak te plaatsen voor een betere verlichting
✔ kleurkeuze zichtbaar op voorzijde

Wilt u de gevel van uw huis opknappen?

Of het nu gaat om het coaten van uw huis met zink, hout of gips, ons team is niet alleen gespecialiseerd in de installatie en isolatie van daken, maar staat ook tot uw beschikking om u te helpen en u zijn diensten aan te bieden professionals aangepast aan uw behoeften.
Gips : bron van personalisatie
Vrij populair in België en andere landen in Europa, de bepleisterde coating is behoorlijk duurzaam en je hebt veel kleur- en patroonopties.
✅ Hout: een klassieke tent voor in huis
De houten gevelbekleding is tijdloos en geeft een warme en vooral natuurlijke touch aan je woning.
Zink: toepassing
Net als gevelbeplating van hout of gips is zink ook behoorlijk populair en een zeer aantrekkelijke, gemakkelijk te onderhouden keuze. Bovendien is het zeer goed bestand tegen klimatologische omstandigheden en behoudt het zijn isolerende eigenschappen?
Wat is de beste keuze? Wat is de meest duurzame coating voor in huis? Stel uw vragen via ons contactformulier:

RENOVATIE - ISOLATIE - ONDERHOUD

VLAKKE OF HELLENDE DAKEN IN BRUSSEL

_____

RENOVATIE VLAK OF HELLEND DAK

Wilt u het dak van uw gebouw in Brussel renoveren?
Doe een beroep op de professionele teams van RoofArt Solutions voor een duurzame renovatie. RoofArt Solutions biedt een breed scala aan diensten voor daken inclusief renovatie.
Of het nu gaat om dakreiniging of ontschuiming, reparatie van zink of velux, profiteer van onze knowhow en onze expertise voor uitzonderlijke resultaten aangepast aan uw hoeken.

_____

ONDERHOUD VAN PLAT OF HELLEND DAK

Het dak is een centraal element van een huis en het is essentieel om er elk jaar voor te zorgen, vooral in november voor het begin van de winter, wanneer de kroonlijsten en het zinkwerk beginnen te bevriezen.
Of het nu gaat om een ​​gebarsten of gebroken dak of zelfs een reiniging van de kroonlijsten en zinkwerken, het team van Roof Art Solutions staat tot uw beschikking en grijpt snel in met materialen aangepast aan uw dak.

_____

DAKISOLATIE

Nieuwbouw, het kopen van een oud huis of het verbouwen van een zolder, dit zijn de gevallen waarin de isolatie van uw dak echt het verschil kan maken.
Een perfect geïsoleerde woning is een belangrijke stap waardoor u kunt profiteren van hoge thermische prestaties en tegelijkertijd uzelf kunt beschermen tegen warmteverlies.
Een goed geïsoleerd dak nodig? Neem contact op met ons professionele team en verminder uw energieverbruik!

NOS DERNIERS PROJETS

Heeft u schuine, platte daken nodig van leisteen, tegels, metaal, hout, beton, enz. ?
De teams van RoofArt Solutions staan ​​tot uw beschikking en bieden u de beste oplossingen terwijl ze zich aanpassen aan uw wensen en uw beperkingen!
NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DAKOPLOSSINGEN
AANGEPASTE AAN UW BEHOEFTEN

ROOFART SOLUTIONS

Roof Art Solutions, gevestigd in Brussel, helpt u en biedt u duurzame oplossingen voor dakinstallaties.
Copyright © 2023 - ROOFART SOLUTIONS
Par elems.io & webshop-solutions.be